Taxatieprofs
skip to Main Content

Werkgebied
Taxatieprofs.

Taxatieprofs Hoofddorp mag taxeren tot 20 km vanaf ons kantoor. Wij blijven echter onder het Noordzeekanaal, en taxeren niet in Amsterdam.

Taxatie aanvragen
Taxatie Taxatie logosmerken

Taxatie Taxatie knop rond gevalideerd rapport

Taxatie Taxatie knop rond gevalideerd rapport

Werkgebied
Taxatieprofs.

Taxatieprofs Hoofddorp mag taxeren tot 20 km vanaf ons kantoor. Wij blijven echter onder het Noordzeekanaal, en taxeren niet in Amsterdam.

Taxatie aanvragen
Taxatie Taxatie logosmerken

Hieronder vindt u een lijst van locaties om ons werkgebied te specificeren:

Gemeente Aalsmeer; De gemeente Aalsmeer omvat het dorp Aalsmeer, dat aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder ligt, en de gehuchten/dorpen Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost.

Gemeente Uithoorn, Uithoorn en de Kwakel

Amstelveen

Gemeente Teylingen;  De gemeente Teylingen omvat, naast de dorpen Sassenheim, Voorhout en Warmond, verder nog de buurtschappen Klinkenberg, Oosteinde, Piet Gijzenbrug (deels), Teijlingen en Zevenhuizen (deels).

Gemeente Noordwijkerhout; Gemeente Noordwijk bestaat uit 4 dorpen: Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk, de buurtschappen Halfweg (deels), Piet Gijzenbrug (grotendeels) en Ruigenhoek (grotendeels).

Gemeente Lisse; De gemeente Lisse omvat naast het gelijknamige dorp de buurtschappen De Engel, Halfweg (grotendeels) (beide voorzien van plaatsnaamborden) en Rooversbroek (dat plaatsnaamborden moet ontberen).

De plaatsen IJmuiden, Santpoort-Zuid en Velserbroek

Gemeente Haarlem

Gemeente Haarlemmermeer; De gemeente Haarlemmermeer omvat de stad Hoofddorp, de dorpen Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Spaarndam (deels, zijnde Spaarndam-Oost), Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg, de buurtschappen Aalsmeerderbrug, Boesingheliede, Cruquius-Oost, Huigsloot, ’t Kabel, Leimuiderbrug, Nieuwe Meer, Nieuwebrug, Oude Meer, Penningsveer (deels), Rozenburg, Vinkebrug, Vredeburg en Weberbuurt.

Heemstede

Hillegom

Gemeente Zandvoort; naast de hoofdplaats Zandvoort omvat de gemeente nog het dorp Bentveld en de buurtschap Brederodebuurt.

Gemeente Kaag en Braassem; Kaag en Braassem bestaat uit tien dorpen: Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge en vier buurtschappen: Bilderdam, Ofwegen, Vriezekoop en Zevenhuizen.

Oegstgeest kennen we goed, en taxeren hier graag, met uitzondering van de wijken Buitenlust, Nieuw-Rhijngeest en De Geesten, deze liggen helaas net buiten ons 20km gebied.

Taxatie Taxatie icon4

Taxatie met keurmerk

De rapportages worden door alle geldverstrekkers en belanghebbenden geaccepteerd. Wij zorgen ervoor dat deze binnen twee werkdagen gevalideerd is nadat de opname heeft plaatsgevonden.

Taxatie Taxatie icon3

Onafhankelijk & Objectief

Waarom kiezen voor ons? Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in woningtaxaties! Wij houden ons uitsluitend bezig met taxeren, worden niet afgeleid door allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen.

Taxatie Taxatie icon2

Bekend met de regio

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp en mogen bij een gevalideerd rapport taxeren in een straal van 20 km van ons kantoor. Wij mogen taxeren in Haarlemmermeer, Bollenstreek, Amsterdam en Amstelveen.

Klantbeoordelingen

“De taxatie werd gedaan door 2 heren, waarvan er 1 in opleiding was. De meneer in opleiding was heel vriendelijk en nam echt de tijd om alles goed uit te leggen aan ons. De andere meneer was wat meer gehaast en wat korter van stof. Al met al prima geholpen.”

Anoniem
Rating: 5

“Taxatieprofs heeft de taxatie gedaan voor onze woning. De communicatie ging via onze financieel adviseur. Taxatie profs heeft hier heel goed op ingespeeld en alles is volledig naar wens verlopen.”

Familie Beekenkamp
Rating: 5

“De taxatie had spoed, we hebben op vrijdagmiddag gebeld en op maandag is de taxatie uitgevoerd door een hele vriendelijke aardige taxateur. Supersnel en supergoed geregeld dus allemaal!”

Robin de Vries
Rating: 5

“Taxatieprofs zou ik mensen echt aanraden, ze zijn flexibel met de afspraak maken en konden snel langskomen. Het rapport is zoals beloofd snel klaar, zelfs een dag eerder!”

Tijn K.
Rating: 5

“Ze waren heel vriendelijk en netjes. Kwamen op tijd en dat vind ik belangrijk. Ze gaven de tijden aan wanneer het rapport ongeveer klaar zal zijn en dat klopte ook. Dus helemaal top!”

Marjo Visser
Rating: 5

“Nadat ik belde voor een afspraak voor de taxatie, kon dit al heel snel. Bij de taxatie werd er ruim de tijd genomen en al de volgende dag had ik het taxatierapport binnen. Bij een volgende taxatie ga ik zeker weer voor de TaxatieProfs!”

Huib Bakker
Rating: 5

“Duidelijk, overzichtelijk, goed overleg, snel Doordat ze van te voren aangeven wat ze gaan doen en uitleggen en vragen welke gegevens zij nodig hebben. Krijg je een goed, compleet en overzichtelijke taxatie rapport”

Patrick L.
Rating: 5

Wij zijn aangesloten bij:

Taxatie Taxatie
Taxatie Taxatie
Taxatie Taxatie
Taxatie Taxatie plusblauw

Meer informatie?
Bekijk onze veel gestelde vragen.

Meer informatie
Taxatie Taxatie plusblauw

Meer informatie?
Bekijk onze veel gestelde vragen.

Meer informatie